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domenica 1 dicembre 2013

THANKSGIVING 2013 RINGRAZIAMENTO 2013

This year Thanksgiving was a dinner feast. 6 people, bagna cauda (note the fujot to keep it warm) and lots of wonderful fresh veggies, turkey thighs (2 kg folks) and polenta stuffing with lots of diced veggies which I sauteed in butter and olive oil (no photo ooopppsss), tangerines (no foto necessary right?), apple cherry jam pie (separate post cus I really photographed this first attempt at PIE)....and coffee and lots of chat laughs and being really thankful for a lot of things!

Quest'anno Ringraziamento era una cena festosa. 6 persone, bagna cauda (nota fujot per tenerla calda) e tante verdure freschissime, 2 cosce (2 kg di bestia) e ripieno di polenta con tantissime verdurine da soffritto dentro poi messo nella teglia sotto con cosce sopra (ooopppsssss non foto), mandarini (e qui sicuramente non serve foto giusto?), un pie con mele e confettura ciliege(post a parte perche mi sono cimentata nel primo tentativo PIE vero)....e caffè con tantissime chiacchiere risate e essere grata per tantissime cose

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